Fredag 28 Juni
28.06.2024 kl. - 01.07.2024 kl., Ansgar sommerhotell
SKOLEFRI Barn & Familie 28.juni - 1.juli 2024
Velkommen til SKOLEFRI! På SkoleFri Barn & Familie er de fleste barna mellom 1. og 7. trinn og bor sammen med sin egen familie. Barna velger en hovedaktivitet som dans, sang, fotball, kreativt med mer for hele leiren, og de voksne har egne samlinger.

Hva er SkoleFri?

SkoleFri er vårt tilbud om gode ferieopplevelser i skoleferiene der barn, unge og deres familier kan oppleve noe godt sammen. Hva er vel bedre enn å glede seg til skoleferie, møte andre, leke, spise sammen og ha noe å fortelle om når du kommer hjem? I sommerferien er vi på Ansgar Sommerhotell i Kristiansand og i høstferien på Vegårtun i Agder. Barna velger en hovedaktivitet som dans, sang, fotball, kreativt med mer for hele leiren, og de voksne har egne samlinger. Dere møter andre barn og familier fra Grenland, Drangedal, Oslo-området og Arendal sammen med lokale ledere fra våre Nærmiljøsenter, men det er mulig å melde seg på uansett hvor dere bor. Vi setter opp gratis buss fra alle våre Nærmiljøsenter.


Hva skjer på SkoleFRI leir?

Hver leir varer fire dager der deltakerne bor sammen, spiser og leker sammen.
Alle måltid spiser vi sammen og vi har fotball, volleyball, bading, lek, grilling, fisking og andre aktiviteter.
På noen leirer kan du velge å være med på teatersport, fotballskole, dansgruppe eller musikkverksted.

På kveldene hygger vi oss rundt leirbålet og finner på noe gøy sammen.

Når barna har aktiviteter med ledere, samles foreldrene til fellesskap og samtaler om hvordan vi kan ha det godt sammen som foreldre og familier. SkoleFri skal være et godt sted å være for både barn, unge og voksne.


Hvor er SkoleFri?

SkoleFri Sommer er på Ansgar Sommerhotell på Hånes i Kristiansand med nydelig utsikt, fin badestrand og stor spisesal.
Her bor vi på hotellrom og leiligheter sammen med familien.
Det er gåavstand til den store Hamresanden.


Språk

På de fleste SkoleFri leirene er norsk hovedspråk. Det er viktig at de voksne snakker så godt norsk at de forstår informasjonen og kan snakke med andre deltakere så vi sammen skaper god inkludering. Å snakke norsk sammen med andre fra mange land er en god måte å lære på, men alle må forstå informasjonen som gis på norsk. Vi har ikke tolker med på de norsktalende leirene.


SKOLEFRI Barn & Familie - for familier med skolestartere til ferdig 7.trinn

På SkoleFri Barn/Familie er de fleste barna mellom 1. og 7. trinn. Her blir dere kjent med familier fra flere steder som dere kanskje har møtt på tidligere SkoleFri-leirer. Ledere fra flere Nærmiljøsenter er med slik at dere blir kjent med dem og kan delta i lokale aktiviteter etter SkoleFri.

Barna velger en hovedaktivitet som dans, sang, fotball, kreativt ++ for hele leiren, mens de voksne har egne samlinger.
En dag går vi på tur til den store Hamresanden der vi spiser, bader og leker sammen. Foreldre med førskolebarn organiserer selv aktiviteter for de minste på denne leiren. Barn og voksne er med på felles aktiviteter, bading, ballspill og leirbål utenom gruppeaktivitetene.
Hvis du vil bidra med dine evner eller ta ansvar for praktiske oppgaver, så la oss få vite om det. Ta kontakt med leirkoordinator på tlf 48 47 08 08.


Påmelding

2024 © Der du bor