Onsdag 13 September 2023
13.09.2023 kl. 16:30 - 25.10.2023 kl. 19:00, Bakken Nærmiljøsenter, Oscars gate 40, 3725 SKIEN
Aktiv UngdomsJobb (AUJ) kveldskurs høst 2023 pulje 1
Aktiv UngdomsJobb hjelper deg mellom 16 og 25 år med å få sommer-/ deltidsjobb. Gjennom 6 kurskvelder gir vi deg forståelse for hvem du er og hvilken verdi du har i den du er, hvordan du med en slank CV likevel har mye å komme med for potensielle arbeidsgivere, hvordan du skriver en CV og søknad, hvor du kan finne aktuelle jobber, kontakte arbeidsgivere og gå på intervju. Det blir både teori og praktiske oppgaver, erfaringsutveksling, sosialt samvær og litt snacks. Deltar du på minst 6 samlinger, får du et kursbevis du kan vedlegge din CV.

Faste innslag på kurskveldene er presentasjon av aktuelle jobber og besøk av en gjest som forteller sin suksesshistorie om å skaffe seg jobb. I tillegg har vi følgende innhold:

Program for høsten 2023:

KURSKVELD 1: Introduksjon til AUJ, forventningsavklaring, screening deltakere, bli kjent. 
Identitet, styrker og kunnskap.

KURSKVELD 2: Flerkulturell bakgrunn, kompetanse og muligheter. Hospitering og frivillighet 

KURSKVELD 3: Jobbsøkerprosessen, jobbsøknader og hvor man kan finne jobber, CV skriving  

KURSKVELD 4: Jobbintervju med rollespill. Intervjuteknikk, dele ut skriv om dette. Fremtoning. Hvem er jeg og hvordan presenterer jeg meg selv? 

KURSKVELD 5: Presentasjon av aktuelle jobber/hospitering.

KURSKVELD 6: Skikk og bruk, rettigheter og plikter. Fagforeninger. Egenvurdering. Avslutning. 

Onsdagssamlingene er på Bakken Nærmiljøsenter, Oscars gate 40 i Skien. Der blir det tematisk opplæring, erfaringsutveksling, sosialt samvær, tips om aktuelle jobber og litt snacks. Deltar du på alle 6 samlingene, får du kursbevis.

Påmelding er stengt
2024 © Der du bor